12,5 jaar

Vandaag zijn manlief en ik precies 12,5 samen. Waarvan we er 7,5 jaar getrouwd zijn. Twaalf en een half jaar dat klinkt als een hele tijd. Dat is het misschien ook wel maar het voelt helemaal niet als lang. Het voelt goed, vertrouwd en fijn.

We hebben samen in die jaren al een hoop mee gemaakt ja, dat wel. Wie weet is dat juist wel de reden waarom de tijd zo snel lijkt te gaan.

We vieren vandaag niet speciaal. Na mijn inziens is dat ook helemaal niet nodig. Manlief verrast me regelmatig ongeacht wat voor dag het is. Gewoon omdat ik het verdien zegt hij dan. Manlief verrassen is een stuk lastiger daar houd hij niet zo van. Hij waardeert het wel als ik speciaal voor hem een gerecht kook. Of als we samen bewust een dagje weg plannen maar een cadeautje ontvangen, nee hoor dat is aan hem niet besteed.

Manlief is vooral mijn maatje waar mee ik alles kan, mag en wil delen. Ik hoop dat ons nog vele jaren gegunt is. Dus ik zeg proost op een mooie lange toekomst samen!

10 thoughts on “12,5 jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s