Toch op vakantie?

Door de ploegen wissel van manlief was op vakantie gaan uit gesloten. De midweek die we hadden ingepland kon niet door gaan want zijn vrije dagen werden in getrokken. Nu is het zo dat als hij die datums toch vrij had gekregen we alsnog niet op vakantie hadden kunnen gaan. Manlief neemt graag twee nachtdiensten vrij om dan 6 dagen thuis te zijn. Op de andere ploeg vielen die datums uiteraard niet meer in de nachtdienst, op vakantie gaan heeft dan geen nut.

Dezelfde situatie van twee nachtdiensten vrij valt op de nieuwe ploeg een week later. Al aan het begin van de wissel had manlief aangegeven dan graag die twee diensten vrij te zijn. Er werd gezegd dat het erg lastig is omdat het midden in de zomervakantie valt en er niet voldoende personeel is. Jammer maar helaas. Zelf hadden we hier uiteraard al rekening mee gehouden. Toch gooide manlief aflopen week het balletje nogmaals op. Tot zijn verbazing was het geen enkel probleem en nu heeft hij dus de midweek vrij.

Alleen nu hebben we de twijfel gaan we wel of niet als nog last minute een vakantie boeken? De plekken die wij in het hoofd hadden zijn allemaal al vol geboekt en de andere opties zijn erg duur. Zo duur dat ik het, het niet waard vind. 5 dagen weg voor duizend euro of meer. Nee, daar pas ik gewoon voor.Daarbij komt natuurlijk dat we een super fijn en mooi huis hebben en de nood om weg te gaan er niet is. Misschien plannen we wel dagjes weg in, ik weet het nog niet. Ik twijfel nog even verder.

Gaan jullie op vakantie dit jaar, of zijn jullie al op vakantie geweest? Of genieten jullie van je vrije dagen in eigen huis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s