Schilderkunsten

Help, mijn art studio is overgenomen door een zeer talent volle jonge kunstenaar!

IMG_0885IMG_0883IMG_0886

Jongste zoontje wilde al een tijdje graag schilderen net als een echte kunstenaar. Daarmee bedoelde hij op een echte schildersezel. Dus toen ik van de week dit tafel model schildersezel zag bij de action voor slechts 3 euro bedacht ik me geen moment en nam het mee. Daar scoorde ik gelijk ook het schort, een setje met kinder kwasten en dit leuke canvas met voorgedrukte plaat.

Op de zoveelste regenachtige ochtend in deze vakantie verraste ik zoontje met deze activiteit. Wat genoot onze jonge kunstenaar daar toch ontzettend van. Niet alleen van het schilderen maar ook even de een op een aandacht. Zelf genoot ik natuurlijk ook met volle teugen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s