Niet op vakantie

We hebben de knoop doorgehakt, we gaan niet op vakantie. Simpel weg omdat we het veel te duur vinden. Zelfs last minute aanbiedingen liggen ver boven de prijs die wij willen betalen voor een vakantie.

De dagen dat manlief thuis is plannen we dagjes weg met het gezin. Het geld wat we zouden uitgeven aan een vakantie hebben we nu geïnvesteerd in nieuwe en stevige bureaus voor de jongens. Hier waren we al even naar opzoek. Het bureau wat oudste zoontje voorheen gebruikte doet nu dienst in mijn art studio. Het blad van het bureau is van glas en zoontje er klom er regelmatig boven op. Dit vonden wij uiteraard erg gevaarlijk dus hadden we besloten dat het bureau uit zijn kamer weg moest.

Een kind proef bureau moest er dus komen. Met een duidelijk doel voor ogen bezochten we heel wat winkels maar helaas elke keer zonder ons gewenste bureau. Ook jongste zoontje had wel oren naar een bureau op zijn kamer. Uit eindelijk besloot ik mijn zoektocht voort te zetten in online winkels. Daar kwam ik het bureau wat ik voor ogen had al snel tegen. Beide zoontjes vonden het ook een mooi bureau. Het enige nadeel van dit bureau was de prijs.

Via marktplaats zocht en vond ik inderdaad dit bureau terug. Na enig onderhandelen kwam ik tot de conclusie dat een ruime honderd euro voor een beschadigd bureau ook niet helemaal was wat we voor ogen hadden. Ik bedankte de verkoopster voor haar moeite. Zocht verder op internet en vond een webwinkel waar ze toevallig deze week een aanbieding hadden van 20% korting op bureaus. In overleg met manlief bestelde ik voor beide zoons een bureau. Het voordeel is dat het gratis bezorgd word.

Morgen is de grote dag. De bezorger gaf aan al om 7.15 bij ons op de stoep te staan. Dat komt echt super goed uit. Vooral voor zoontje, dan hoeft hij niet de hele dag in spanning af te wachten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s