Dromen

Soms heb ik van die nachten dat ik echt heel naar droom. Niet naar in de vorm dat het heel eng is maar de dromen zijn zeker een nachtmerrie te noemen. Het onderwerp van de droom is altijd manlief! Hoe je het ook wendt of keert hij is altijd de gene die in mijn droom overlijd of wil scheiden.

Dat laatste was afgelopen week het onderwerp van mijn droom. Manlief wilde van mij scheiden en ik had dat natuurlijk totaal niet aan zien komen. Luid snikkend werd ik wakker. Gelukkig wist manlief al weer hoe laat het was dus werd ik wakker in zijn armen. Hij zei goede morgen schat en gaf me een kus op mijn voorhoofd gevolgd door de woorden, het was maar een droom.

Manlief gaf aan wel blij te zijn met deze maandelijkse waarschuwing. Ik was totaal overdonderd, hoe zo maandelijkse waarschuwing? Hij vroeg mij of het mij nog niet was opgevallen dat ik elke maand die zelfde dromen heb de dag voor mijn menstruatie. Nee, eigenlijk niet. Man zei me let maar op mijn woorden morgen is het zover. Inderdaad manlief had gelijk! De volgende dag brak inderdaad mijn menstruatie door. Ik ben mij daar nooit bewust van geweest. Wel van het feit dat ik tijdens mijn zwangerschappen de meest verschrikkelijke dromen had. Maar niet voor mijn menstruatie.

Nu ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig of dit herkenbaar is voor andere? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s