Relax

Wat hadden wij dit jaar een verrassend fijne zomervakantie. De voorgaande jaren telde ik elke dag af dat de jongens weer naar school toe mochten zo anders was het dit jaar! Misschien kwam het omdat we dit jaar geen verwachtingen hadden, geen drukke planning, geen vakantie geboekt helemaal niets. Juist de rust stond hoog.

Verveelde de kinderen zich dan niet? Eerlijk gezegd hebben de jongens zich zo nu en dan best even verveeld. Vaak duurde dat niet langer dan een half uurtje dan liepen ze beide al weer over van de ideeen om te spelen. Door het niet al te warme weer en vaak de regenachtige dagen tussen door liep ik zelf ook niet op mijn tandvlees. Warm en broeierige dagen zijn een drama voor mijn humeur. De regelmatig bijna herfstachtige dagen tussen door deden mij erg goed.

Het enige wat ik mis is de regelmaat. De dagen gaan gewoon voorbij en we waaien met de winden mee zonder een duidelijk vast omlijnd plan. Dat is opzich prima maar ergens verlang ik weer naar het optijd moeten op staan. Hoewel het heerlijk is om smorgens verwend te worden met een kop koffie op bed moet dat wel speciaal blijven.

Vandaag mogen de jongens weer naar school. De tassen zijn gepakt we zijn er klaar voor.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s