Muisstil

Nadat manlief weer een muis had gevangen vonden wij het welletjes. We schakelde een ongediertebestrijdingsbedrijf in.

Manlief legde het probleem voor. De muizen op het plafond, die vermoedelijk bij buren een paar huizen verder op vandaan komen. En dat we wel heel graag van dit probleem af wilde. Hij overlegde en kreeg het advies om het probleem dan wel gezamenlijk aan te pakken om de bron goed te kunnen bestrijden. Manlief vroeg natuurlijk of er dan een mooie deal gemaakt kon worden als we beide van hun diensten gebruik wilde maken. We kregen inderdaad en fijne korting aangeboden. Manlief sprak af om een uur later weer contact op te nemen aangezien hij eerst met de buren wilde overleggen. Gelukkig stemde de buren direct in en werd er een afspraak gemaakt.

Dezelfde dag nog stond er een meneer bij ons op de stoep. De beste man deed zijn werk en vertrok vervolgens naar de buren een paar huizen verder op. Ook daar zette hij direct in op actie. Voor mij voelde het gelijk goed. Het probleem zou opgelost worden.

Gelukkig kan ik melden dat wij inderdaad van de muizen af zijn. Of dat bij de buren ook zo is weet ik niet. Ik hoop het van harte. Het slaapt in iedergeval een stuk fijner nu het weer muisstil is.

Dit bericht was geplaatst op 21 september 2017. Markeer de permalink als favoriet. 6 reacties

6 thoughts on “Muisstil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s