Zaterdag

Wat is het toch fijn dat de jongens wat groter worden. Vanmorgen om een uur of zes hoorde ik jongste naar oudste gaan om te vragen of hij wakker was. Ja, dat zie je toch ik ben wakker, hoorde ik oudste antwoorden. Zullen we dan samen naar beneden gaan? In hun pyjama’s gingen ze vervolgens heel zachtjes de trap af. Ik hoorde gerommel in de keuken en aan de ravage te zien hadden ze hun eigen boterhammen gesmeerd en een beker drinken gemaakt. Heerlijk die zelfstandigheid!

Daarna hoorde ik ze heel stilletjes struinen in de voorraadkast. Ergens had ik verwacht dat ze een koekje of een snoepje gepakt hadden. Maar tot mijn verbazing zag ik toen ik beneden kwam dat ze de oude dozen mee hadden genomen naar de woonkamer. Met die dozen hebben de mannen de hele ochtend geknutseld en gebouwd, er werden nog oude kabels tevoorschijn gehaald en toen was hun bouwwerk klaar. Graag stel ik jullie dan ook voor aan ons nieuwe gezinslid :Robot.

7EB93FDB-7425-4F99-803E-33F755E371A4

Van dit soort dingen kan ik echt ontzettend genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s