Wie jarig is trakteert

Morgen is oudste jarig. Dan word hij alweer 7 jaar. Vandaag Mag hij trakteren op school. Hij vind het super spannend. Vanaf groep 4 mag je als ouders niet meer bij het traktatie moment zijn en dat is best wel een ding voor hem.

Dit jaar hebben we niet gekozen voor een gezonde traktatie, geen fruit maar snoep! Hoewel ik de voorkeur geef aan fruit en zoontje ook werd het in de klas de afgelopen jaren toch niet fijn ontvangen door de klasgenoten. Zoontje had ook geen zin om te trakteren want de rest vind toch stom wat ik trakteer. Vele ideeen passeerde en uiteindelijk vond hij de spooklolly’s het leukste. Na een klein uurtje knutselen en prutsen was het voor elkaar en had ik een schaal vol met spookjes.

Nu hoop ik van harte dat de klasgenootjes deze traktatie net zo leuk vinden als zoontje.

Dit bericht was geplaatst op 3 november 2017. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

One thought on “Wie jarig is trakteert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s