Pakket

Totaal overdonderd was ik! Zojuist stond de postbode voor de deur met een pakket. Met moeite krabbelde ik overeind van de bank. Al dagen hang en lig ik op de bank. Het verjaardagsfeestje van oudste zoon afgelopen zaterdag heeft zijn tol geeist van mijn lichaam. Ik ben terug geschakeld naar standje rust.

Ik opende de deur en de postbode overhandigde een pakket en wenste me een fijne dag. Een pakket voor mij! Wat zou het kunnen zijn? Het voelde best wel zwaar en het was ook behoorlijk groot. De afzender kwam me niet bekend voor. Ik stuurde manlief een berichtje en die zei dat ik het dan maar snel moest openen. Hij had een verrassing voor me!

Stiekem vond ik het wel spannend. Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten. Met elke stap dat ik het pakketje verder open maakte werd de vraag wat er in zou zitten nog groter! Kijk maar mee.

 

Jongste zoontje bood me een helpende hand. Ook hij was maar wat nieuwsgierig wat er in het mysterieuze pakket zou zitten. Al snel werd duidelijk dat dit pakket een heel bijzondere inhoud had!

Het is een set met stokoude potloden. De potloden zijn helemaal verkleurd door het verstrijken van de jaren. Ik vind dit werkelijk zo gaaf! Wauw! Manlief weet me keer op keer weer te verrassen.

0F5DA1FA-DBFF-4D67-A839-2E911CC907DE

Tot slot wil ik via deze weg manlief nogmaals bedanken. Dankjewel!

4 thoughts on “Pakket

    • Dat was wel even een dingetje, dus ik ben begonnen met een kleurschema in te kleuren. Nu ik ze allemaal een keer gebruikt heb is de stap naar een volgende keer veel kleiner. Daarbij komt dat een kleurpotlood pas echt goed tot zijn recht komt als je hem gebruikt 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s