Besparing op een abonnement

Manlief is bij ons in huis de gene die gaat over de abonnementen. Nu is het niet zo dat ik daar geen inspraak in heb. Hij regelt dingen als oversluiten, contacten met de bedrijven en controleerd of alles goed is verlopen.

Deze week stelde hij me de vraag wanneer mijn telefoon abonnement zou aflopen? Nou uhm, daar had ik dus geen antwoord op. Ik denk dat die inmiddels al is verlopen. Dus manlief zocht het een en ander op en kwam tot de conclusie dat mijn abonnement inderdaad al even is verlopen, namelijk in juli al. Hoog tijd om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn.

De Sim only variant bevalt me prima en ook over het bereik bij deze provider ben ik zeer tevreden. De grote van het abonnement is ook meer dan toereikend, ik zou toe kunnen met 10% van wat ik elke maand beschikbaar heb. Toch blijf ik me vast houden aan deze data bundel. Stel dat er een familielid in het ziekenhuis word opgenomen, of dat ik het een en ander zou moeten regelen. Dan is het wel fijn dat ik dat gewoon kan doen zonder me druk te moeten maken of dat wel gaat lukken.

Voor het Sim only abonnement betaalde wij de afgelopen periode 15 euro in de maand. Precies het zelfde abonnement word nu aangeboden voor 10 euro in de maand. Al vrij snel waren we er dan ook uit dat ik zou oversluiten. Manlief nam contact op met de provider en dacht het wel even te regelen. Tot onze verbazing lukte dat niet zonder mijn medewerking. Ik moest aan de telefoon komen om mijn gegevens door te geven en te bevestigen welk abonnement ik wilde afsluiten. Opzich wel goed natuurlijk dat deze extra controle er is.

Vanaf nu betalen we 10 euro in de maand inplaats van 15 euro. Een besparing van 5 euro in de maand en 60 euro op jaar basis! Dit motiveerd wel om aan de slag te gaan met andere abonnementen en verzekeringen die wij hebben. Hopelijk vinden wij binnenkort nog een besparing!

2 thoughts on “Besparing op een abonnement

  1. Vaak krijg je korting als je je abonnement gaat opzeggen.
    V.b. ik kreeg van mijn moeder een abonnement op een dames blad.voor een jaar. Toen ik hem opzegde omdat het jaar voorbij was kreeg ik een korting aangeboden.Toen ik zei dat ik hem toch wilde opzeggen werd de korting nog hoger. Bijna de helft van het abonnementsgeld. Ik heb het niet gedaan omdat ik het blad niet meer wilde….maar toch……

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s