Winter Efteling

Afgelopen weekend waren wij naar de winter Efteling. Voor de kinderen was het de eerste keer dat ze in de Efteling waren. Hoewel het koud was hebben wij als gezin ontzettend genoten! Het was erg rustig in het park dus we konden praktisch zo door lopen bij elke attractie. Dat vond ik toch wel een plus punt. Manlief is druk in de weer geweest om een filmpje in elkaar te zetten, dus kijken jullie gezellig met ons mee?

 

8 thoughts on “Winter Efteling

  • Ja dat was zeker ideaal voor de jongens. Het scheelde een hoop prikkels. Voor mezelf was het ook fijn zo konde we een hoop zien in een korte tijd.

   Like

 1. Heerlijk zo rustig, leuk filmpje 🙂 Had ik dat ook maar gedaan denk ik dan. Was er een paar weken geleden via een actie uit de krant. Het was zo druk dat je nergens in kon tenzij je 1,5u wilde wachten. Alleen Panda Droom had geen rij. Zelfs in het sprookjesbos kon je filelopen en dat terwijl het koud en nat was.

  Like

  • Dankjewel voor je reactie!

   Oei dan is de fun er al snel af! Wij hebben de zelfde ervaring met andere parken dat het rond deze tijd een stuk rustiger is. Enkele jaren terug waren wij naar Disneyland Parijs en daar waren de rijen een minuut of 10. Buiten dat het rustiger was, was het ook nog veel voordeliger om rond deze periode te gaan. Je moet alleen rekening houden met kou. Een extra laagje thermo kleding bied uitkomst.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s