Hallo 2018!

Inmiddels zijn we allemaal weer helemaal opgeknapt en uitgeziekt. We kunnen het nieuwe jaar dan ook fris en fruitig beginnen.

Grootse plannen hadden manlief en ik samen mbt het aflossen van onze schuld. De aflossing stond al klaar om over gemaakt te worden tot dat manlief op oud jaarsavond naar zijn werk wilde gaan. Het achter wiel van de auto sloeg vast en die wilde niet meer voor of achteruit. Met een slepend wiel zette hij de auto op de parkeerplaats voor ons huis. Gelukkig mocht manlief de auto van zijn moeder lenen zodat hij toch naar zijn werk toe kon. De schrik zat er goed in. Gelukkig gebeurde het bij ons in de straat en niet op de snelweg.

Oudjaarsnacht vierde ik samen met de kinderen. Manlief was op zijn werk. Gelukkig lukte het om met hem te beeld bellen zodat we toch nog een beetje samen waren. Leuk is anders natuurlijk. Gelukkig staat er wel wat tegen over. Manlief krijgt namelijk 300% betaald op feestdagen. Hij kiest er voor om de extra uren op te nemen  als vrije dagen. Omdat hij ook met kerst heeft gewerkt kan hij 6 dagen vrij opnemen. Deze dagen heeft hij ingezet op de nachtdiensten in januari waardoor hij de hele maand 4 dagen werkt en er dan 6 thuis is dan weer 4 werkt etc. Dat noem ik nog eens een fijn begin van het jaar!

De auto staat nu dus stuk voor de deur. Manlief heeft er inmiddels al een hele middag sleutelen op zitten. Hij heeft het wiel los gekregen en zag dat de remvoering los was gekomen en dat die vast zat binnen in de remtrommel. Gelukkig kan manlief dit zelf vervangen. Via internet bestelde hij de benodigde onderdelen voor ruim 400 euro. Het is nu wachten tot het geleverd word en dan kan manlief hopelijk de auto repareren.

Vanmorgen zag ik dat de kinderbijslag gestort was waardoor het aflossingsbedrag inprincipe weer compleet is. Na een kort overleg hebben we de knoop doorgehakt en het bedrag over gemaakt. De eerste aflossing van 2018 is dus een feit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s