Verwennerij

Vorige week Zaterdag was het voor mij een dag vol verwennerij. Omdat het soms enige tijd kan duren voordat bepaalde dingen binnen zijn, bestelde manlief begin November al een Sinterklaas cadeautje voor mij.

De dagen gingen voorbij en ook de weken. Al snel kreeg manlief in de gaten dat het cadeau er niet op tijd zou zijn. Hij ging over op plan B. Bestelde een ander prachtig cadeau wat er wel optijd kon zijn en schoof het Sinterklaascadeau door naar Kerst. Dat moest toch wel lukken? Maar niets was minder waar. Het zou er niet optijd zijn. Hij kon twee dingen doen. De bestelling annuleren of door laten gaan om mij tussen door te verrassen. Manlief koos voor de tweede optie.

Zaterdagmiddag stond de postbode voor de deur. Met een pakketje van verweg. Omdat het aan manlief geadresseerd was en ik hem helemaal niet over een bestelling had gehoord was ik verbaasd. Ik bedankte de postbode en gaf manlief zijn pakketje. Nee, zei manlief maak maar open. Ik heb iets voor jou besteld. Heel voorzichtig maakte ik het open en vond iets in een stoffen verpakking. Er zat een sticker op de verpakking met especially for you, en of dat speciaal voelde! Ik kon nog niet zien wat er in zat. Heel voorzichtig pakte ik het verder uit en zag ik dat het ging om een prachtig kleurboek. Waarvan ik dacht dat het niet meer beschikbaar was. Blijkbaar heeft de illustrator een nieuwe oplage laten drukken. Dat was ook gelijk de reden waarom het zo lang heeft geduurd. Er moest eerst voldoende animo zijn.

Bij het openslaan van het boek deed ik nog net geen vreugdedansje. Ik had een gesigneerd exemplaar! Wauw! Dat is toch wel heel speciaal. De platen zijn stuk voor stuk prachtig. Ze zijn groot. Zeker het dubbele formaat van een regulier kleurboek. Het papier is geweldig stevig. Dat bied zoveel opties voor materiaal gebruik. Juist doordat er zoveel mogelijkheden zijn en de platen aan de grote kant zijn ben ik wat overdonderd. Durf ik er niet gelijk in te beginnen en zal ik de komende dagen vooral veel door het boek heen bladeren tot ik voldoende moed heb verzameld.

Dit pracht cadeau was niet het enige wat de postbode mee bracht. Er was nog een 41B326C4-FECF-404B-B902-46EF898D18A5klein pakje. Wat voelde als een computer onderdeel. Maar nee, ook dat pakje mocht ik open maken van manlief. Er bleek geen computer onderdeel in te zitten maar een verpakking met waterverf. Niet zomaar waterverf maar een soort met parelmoer glans. Echt heel erg mooi. Gelijk zie ik het voor me dat ik achtergronden creëer met een perfecte glans. De komende tijd hoef ik me zeker niet te vervelen.

 

Wauw wat een verwennerij zomaar op een zaterdag.

8 thoughts on “Verwennerij

    • Dankjewel voor je reactie. Eigenlijk weten we nog geen concrete dingen wat zijn gezondheid betreft. De onderzoeken lopen en het is wachten op de uitslag en het behandelplan. Ik heb naar aanleiding van jou vraag een update geschreven over manlief.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s