Jarig

Hieperdepiep hoera! Ik ben vandaag jarig en wat begon de dag toch super luxe. Manlief had samen met de jongens een ontbijtje gemaakt op bed. Een heerlijk kopje koffie en verse jus d’ orange mocht natuurlijk niet ontbreken.

8CBD23F8-1A40-4CE8-A60B-30F81AD8659D

Na het ontbijt werd ik verrast met prachtige cadeaus. Omdat ik dertig werd had manlief flink uitgepakt. Als eerst kreeg ik twee tickets voor de musical the lion king. Samen met manlief mag ik die binnen kort bezoeken. Super leuk!

BF8F6137-FB95-4762-80C1-F00B5DC41BDD

Van de jongens kreeg ik een enorme bos met dertig rozen! En prachtige tekeningen.

59AA9DDD-13C6-45D3-A6BA-B4F2EAB08537

Tot slot had manlief nog een cadeau. Ik maakte het open en wist niet zo goed wat ik moest zeggen. Er zaten namelijk speciale aquarel potloden in. In een prachtige houtenkist. Wauw! Wat een verwennerij zo op de vroege ochtend.

1EE253B7-4660-42EF-BF91-C8B3EAAB732B

Toen ik de woonkamer binnenstapte had manlief nog een verrassing. Hij had gister avond toen ik lag te slapen alles versierd! Zelfs de vlag hing uit. Echt super leuk. Ik voelde me vandaag echt op en top jarig.

8E5AAF41-E0F4-46C8-B08C-7A5BF2E07CCC

 

Ik wilde de potloden natuurlijk uit proberen. Ik tekende vakjes in mijn kleurenboek en vulde ze stuk voor stuk. Het viel me gelijk op hoe zacht de potloden zijn. Na het activeren met water worden de kleuren echt heel helder. Deze potloden zijn rijk gevuld met pigment. Ja daar ga ik nog veel plezier van hebben.

6B93E79D-C3C0-43FA-B8BC-4A1C02346C26

In de middag besloten we als gezin lekker op bed een filmpje te kijken. Echter ging na een kwartiertje al de deurbel. Schoonmoeder stond voor de deur en had wel trek in een kopje koffie. Van haar ( en schoonvader) kreeg ik een cadeaubon van mijn favoriete winkel.

Na de visite, gingen wij als gezin nog even naar de supermarkt. Daar mocht zoontje taarten uitkiezen voor de visite van morgen. Voor zichzelf koos hij indischecake ( melkvrij). Ook moesten we nog even bedenken wat het avond eten zou worden vandaag. Uiteindelijk kozen we voor pizza. Om het mezelf niet al te moeilijk te maken kochten we kant en klare (gluten en melkvrije) bodems. Thuis had ik in een hand om draai de pizza’s belegd en in de oven.

Na het eten keken we de film af die we in de middag gestart waren. Na de film kwam er alweer een einde aan mijn verjaardag. De jongens liggen inmiddels heerlijk te slapen en morgen… is het de grote dag van zoontje.

 

10 thoughts on “Jarig

 1. Gefeliciteerd nog met je eigen verjaardag. Zo te lezen heb je een fijne dag gehad met een geweldig cadeau, heel veel plezier ermee. En ook gefeliciteerd met je zoon zijn verjaardag die vandaag bijna voorbij is. Hopelijk was het voor zoon ook een mooie dag.

  Groetjes Janneke

  Like

 2. Alsnog van harte gefeliciteerd! Hoop dat jullie beiden superleuke verjaardagen hebben gehad, al zal vandaag wel een dagje bijkomen zijn.

  Like

  • Dankjewel, ja we hebben het rustig aan gedaan. Zoontje heeft in de tuin gespeeld met zijn nieuw skateboard en zelf heb ik heerlijk een dagje bankhangen gehad.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s