The Lion King

Zondag ging ik samen met manlief al vroeg op pad. De jongens brachten we om 9 uur naar opa en oma toe. Ze hadden er niet zo’n zin in. Een hele dag bij opa en oma. Ze wilde liever met ons mee. De grap is dat ze normaal elk weekend uren bij opa en oma te vinden zijn om spelletjes te doen. Maar nee wij hadden een uitje voor twee op de planning dus de jongens mochten niet mee.

De rit richting Scheveningen was nogal stil. Ik had een migraine aanval en alles was me eigenlijk te veel. De timing was alles behalve ideaal. Maar afzeggen was voor mij geen optie. Eenmaal in Scheveningen hadden we nog tijd voor een korte wandeling en een kop koffie. We besloten opzoek te gaan naar een restaurantje aan de boulevard. Op ons gemakje dronken we koffie en aten we een broodje. Altijd een feestje als er glutenvrije mogelijkheden zijn! Langzaam voelde ik de intensiteit van de hoofdpijn afnemen. Kwart voor 12 stapte we het theater binnen. Iets aan de late kant bleek. Hoewel de voorstelling pas om 12 uur zou beginnen zat de zaal al behoorlijk vol. We zaten nog maar net op onze stoelen toen de lichten dimde en de muziek begon te spelen.

ABEE9367-0E22-4BDF-9F52-11D57DF31808

Wat een beleving! Zo mooi en prachtig. De dans, zang het decor alles klopte. Ik heb heel veel bewondering voor de mensen op het podium. Die samen een pracht stuk hebben neergezet. Manlief en ik hebben dan ook enorm genoten. De rit naar huis ging een stuk sneller voor mijn gevoel dan de heen weg. We kletste honderd uit over alles wat we gezien hadden.

We waren rond half 5 weer thuis en haalde de jongens op bij opa en oma. De jongens wilde helemaal nog niet mee naar huis. Het was veel te leuk bij opa en oma. Zo gaat dat dus altijd. Dus dronken we eerst nog een kop koffie voor we richting huis gingen. De jongens waren gezellig naar het tuincentrum geweest waar ze limonade hadden gedronken. De rest van de dag was gevuld met spelletjes doen met opa, kleuren en spelen met de LEGO. Ook zij hadden dus een zeer geslaagde dag.

Als afsluiter van de dag haalde manlief een maaltijd af bij de Griek. Ik was stiekem opgelucht dat ik zelf de keuken niet in hoefde om te koken. Ik liet het me dan ook dubbel zo goed smaken.

Na zo’n intensieve dag zat er voor mij niets anders op dan op tijd mijn bed in te gaan (7 uur). De afgelopen dagen heb ik vooral veel gerust en nagenoten van de beleving.

Bezoeken jullie wel eens een musical? Ben je al naar the lion king geweest? Zo ja, wat vond je ervan?

 

5 thoughts on “The Lion King

 1. Dat was een leuk uitje. Ik vind musicals wel leuk maar is voor ons veel te ver rijden en we hebben ook niet echt oppas. We zijn wel al een paar keer geweest. Dirty Dancing, André Hazes, Queen (mijn favoriet) en dan vergeet ik er nog een maar ik weet niet meer welke. En ze waren allemaal op hun eigen manier mooi/ prachtig.
  Mijn zusje is zo’n 20 jaar geleden naar The Lion King geweest en toen vond ze hem ook prachtig.
  Ik zelf zou er ook wel heen willen en naar Soldaat van Oranje. Maar of dat ooit gaat gebeuren, ben bang van niet. Nu de kinderen zich nog niet zelf kunnen redden.

  Like

  • Ongeveer eenmaal per jaar bezoeken manlief en ik samen een musical voorstelling. Dat is echt ons uitje. Omdat het een keer per jaar is en wij een middag voorstelling kiezen is oppas voor ons gelukkig geen probleem. Misschien dat wij de kinderen wel een keer meenemen.

   Like

 2. we wonen op half u/ 3 kwartier rijden van scheveningen dus het afas circustheater is wel aan te rijden 😉 vorig jaar de lion king cadeau gekregen van mn man, was zo lief! hij had vrij geregeld van mn werk als gastouder (wat nog even spannend was of t allemaal ging lukken want ik kreeg gewoon opvang vragen van de ouders en zei ja want ik wist niets.. en zij waren t vergeten.. oops :p ) t was prachtig idd!!
  we gaan niet heel vaak uiteraard ivm de kosten 😉 maar soms als we t echt heel graag willen zien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s