Landgoed Hoenderdaell

Gister ochtend dronk ik samen met manlief een heerlijk kopje koffie op bed. Ik voelde me goed. Goed genoeg om een paar uurtjes op stap te gaan. In plaats van mijn energie op maken met het verder opruimen en schoonmaken besloten we dat we daadwerkelijk op stap zouden gaan. Maar wat gaan we dan doen? We bedachten wat uitjes bekeken de prijzen en namen een beslissing.

Eenmaal uit bed was het eerst tijd voor een ontbijtje. Bij de supermarkt werden gratis afbak bolletjes uitgedeeld in de vorm van haasjes. Iets wat ik zelf niet zou kopen maar tegen gratis broodjes zeg ik geen nee. Gelukkig bleek er geen melk in te zitten dus konden de kindjes heerlijk mee smullen. Voor mezelf had ik nog wat afbak broodjes in de vriezer. Zo zaten wij op een gewone zondag aan een luxe ontbijt.

Na het ontbijt nog even een korte wandeling met de hond. Daarna de tas pakken. Een flesje water voor iedereen en een lekker koekje. De jongens sprongen een gat in de lucht toen ze door kregen wat we van plan waren. Gaan we op avontuur? Ja jongens we gaan op avontuur. Waar naar toe dan? Waar de auto ons heen brengt. Nou dan weet papa al wat we gaan doen, want de auto kan niet sturen zonder papa. Je hebt gelijk.

In de auto hadden manlief en ik nog een knoop door te hakken. We hadden online gezien dat we voor bijna 50 euro eenmalige toegangstickets konden kopen en voor 75 euro een gezinsjaarkaart. Is dit een uitje voor een keer of zullen we later dit jaar nogmaals die kant op gaan? Wat is er allemaal te doen? Na een korte gedachte wisseling hakte we de knoop door en besloten we dat we voor de gezinsjaarkaart zouden gaan. Nu maar hopen dat we daar een juiste keus mee hebben gemaakt.

Manlief heeft van het uitstapje een filmpje gemaakt. Kijken jullie gezellig mee?

 

 

 

 

8 thoughts on “Landgoed Hoenderdaell

 1. Wat een prachtige plek! Ik ken het zelf niet, maar denk net als Marion dat je van die jaarkaart geen spijt zal krijgen.Leuk filmpje, wat zijn pauwen toch prachtig. En die kamelenjong die zo lekker huppelde, erg leuk.

  Like

 2. Hallo,
  Ik ben een stille lezeres
  Maar nu een x een berichtje
  Wat kan je dan genieten he op t moment dat je je goed voelt en wat ben je dan rijk met man en de mannetjes
  Al lig je dan de volgende dag weer op bed
  Na genieten is dan super leuk en pakt men niet meer van je af

  En wat een leuk park, nog nooit van gehoord

  Sterkte in alles verders

  vgr Hilda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s