4 thoughts on “Privacy verklaring (AVG)

 1. Beste, ik vond jouw blog over duimzuigen via Google. Dit is alweer 2 jaar geleden dat je erover schreef. Nu hebben we ook een hardnekkig duimzuigertje thuis en ik vroeg me af of het bij jouw zoontje gelukt was via dat duim omhulseltje het af te leren?
  Vriendelijk gegroet,
  Sofie

  Like

  • Hoi Sofie, op het moment dat onze zoon zijn pluim voor zijn duim om heeft duimt hij niet. In die zin werkt het hulp middel super. Echter valt hij zelfs na een ruime 80 dagen niet duimen direct terug in het wel duimen als hij zijn pluim voor zijn duim niet om heeft. Daarbij viel ons op dat de stand van zijn duim veranderde na die lange periode van het dragen van het hulpmiddel. Ook had hij kracht verlies in zijn duim door het langdurige gebruik ik denk dat het vergelijkbaar is met een arm in het gips waarbij de spieren verzwakken. Ik denk dat het zeker een kans van slagen zou kunnen hebben. Niet geschoten is altijd mis denk ik? Jammer maar helaas moet ik concluderen dat het onze zoon niet blijvend van het duimen heeft afgeholpen. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. Veel liefs van mij

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s