Even voorstellen

Graag wil ik jullie voorstellen aan ons nieuwe gezinslid.

Ze heet pixel. Ze is nu 9 weken oud en enkele dagen bij ons. We hadden ons voorbereid op nachten lang gejank en gepiep. Nachten lang wakker zijn maar ze doet het boven verwachting goed. Een aantal keer per nacht laat ze van zich horen. Het is een hartverscheurendgeluid maar dat is na enkele minuten al voorbij en dan ligt ze weer heerlijk te slapen. Het is een zeer vrolijk en speels hondje. Onze turbo van 10 weet niet zo goed wat ze er mee aan moet. Het gespeel en gedartel om haar heen vind ze allemaal wel best zolang ze er zelf niet aan mee hoeft te doen.

Voor de kinderen was het een verrassing. We hebben pixel savonds opgehaald terwijl mijn schoonmoeder oppaste. Daar hebben de jongens niets van gemerkt die waren namelijk al vertrokken naar dromenland. Door het verzetten van de tijd waren de jongens de volgende ochtend al optijd wakker. Als uitzondering mochten ze dus voor 7 uur al in de kleren. Niets vermoedend deden ze hun taakjes en liepen naar beneden. Hun reactie kwam bij ons als een verrassing. Oudste zoon die altijd aan geeft niet van honden te houden was helemaal door het dolle heen. Jongste zoon die helemaal idolaat is van honden en het liefst knuffelt met elke hond die hij op straat ziet, was terughoudend. De hele dag was hij prikkelbaar en snel in tranen. Een reactie die we niet hadden verwacht. Het nieuws begint langzaam te landen dat pixel echt bij ons hoort en blijft. Daarmee klaart zijn humeur ook op.

Mocht het hier weer voor iets langere tijd stil zijn, weet dan dat wij op onze roze wolk zitten en met volle teugen genieten van ons nieuwe gezinslid.

Dit bericht was geplaatst op 30 oktober 2018. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

One thought on “Even voorstellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s