Feelgood momentje

Vanaf de zomer druppelen er op Netflix kerstfilms binnen. Ik moet bekennen dat ik al vanaf de zomer mezelf er van probeer te weer houden om een kerstfilm aan te klikken. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het heerlijk om een kerstfilm te kijken.

Het sfeertje in de films spreekt mij het meest aan denk ik. Donker, kaarsjes, lichtjes het samen zijn. De romantiek is meestal nog een tikkeltje zoetsappiger dan in de doorsnee vrouwenfilms. Het verhaal heeft meestal een zeer positieve wending.

Nog voor de Sint in het land was kon ik het toch niet laten. Ik kroop savonds heerlijk onder een dekentje op de bank, kopje thee erbij, kaarsjes aan. Klikte een kerstfilm aan en genoot met volle teugen. Na het zien van de film baalde ik er van dat ik niet eerder zo’n momentje gepakt had. Want het maakt immers niet uit welke maand het is.

Wat is jou favoriete feelgood momentje op het moment?

2 thoughts on “Feelgood momentje

  1. Ik luister kerstliedjes in de auto, vanaf eind oktober al. Heerlijk hard meezingen. Dochter vindt het ook erg leuk. Nu zit ik zeker geen uren in de auto per dag, maar een paar liedjes, echt genieten.
    Geniet lekker van je kerstfilms!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s