Groots denken

iedereen kent wel de uitdrukking niet denken maar doen. In het doen ben ik meestal niet zo goed. Maar in het denken of dromen ben ik gespecialiseerd. Uren lang kan ik druk zijn met het creëren van een plan in mijn hoofd. Vele onderwerpen waar ik een berichtje over schrijf heb ik in mijn hoofd al een aantal keer geschreven voor ik de mogelijkheid heb om het daadwerkelijk te vertalen naar een schrijfsel op deze site.

Soms lijkt een plan voor mij echt briljant en in mijn hoofd klopt dan ook alles. Als ik mijn briljante plan wereldkundig maak, of nou ja vertel aan manlief. Moet hij vaak glimlachen en zegt hij tja daar heb je goed overnagedacht niet? Alleen in de praktijk is dat geen optie omdat… En daarmee is de kous af want hij heeft meestal gelijk. Echter heel soms omstaat er in mijn hoofd een plan wat misschien niet heel realistisch lijkt. Wat na enige overdenkingen misschien zo gek nog niet is.

Na een aantal gesprekken met manlief hebben we onderzocht wat de mogelijkheden zijn. Daaruit zijn een aantal stappen naar voor gekomen. Als we die stap voor stap doorlopen kunnen we het groots denken project realiseren. Graag neem ik jullie dit jaar mee op deze reis. Word vervolgd…

Dit bericht was geplaatst op 23 januari 2019. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

One thought on “Groots denken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s