Stoppen met bloggen?

Elke keer denk ik ja! daar kan ik een leuk stukje over schrijven. Vol goede moed begin ik aan een stukje. Raak afgeleid en schrijf het niet af. Op het moment dat ik er weer aan denk dan is het hele stuk niet meer relevant of zijn er zoveel wendingen waardoor het een chaotische brij van woorden is geworden. Dat heeft mij afgelopen maanden al meerdere keren doen besluiten om het stukje te verwijderen inplaats van te publiceren. Ik merk dat het ook steeds lastiger word om daadwerkelijk de stap te zetten om iets te schrijven. Hoe langer de stilte hoe moeilijker de come back.

Dat heeft mij de afgelopen weken ook ruim de tijd gegeven om na te denken over wat ik wil met mijn blog. Wil ik verder met schrijven of wil ik op een andere manier mijn stem laten horen? Of wil ik me meer gaan concentreren op andere hobby’s. Eerlijk? Ik ben er nog niet over uit wat ik wil. Wel kan ik vertellen dat ik voorzichtige stappen heb gezet met iets wat ik al heel erg lang wil. Namelijk live streamen op YouTube. Na uren te hebben gestoeid met een camera set up lijkt dat nu gelukt en heb ik mijn eerste uur streamen er op zitten. Hoewel dat erg spannend was, was het ook ontzettend leuk.

Hoe het zal lopen met mijn blog? De tijd zal het leren…

4 thoughts on “Stoppen met bloggen?

  1. Ik vroeg me al af waar je was. Zo’n tijd geleden dat je een blog je schreef.
    Yja, soms gaan andere dingen voor. Wie weet ga je straks weer verder, of niet…. We gaan het zien. Groeten, Marie

    Like

    • Dat vind ik lief om te horen. Het streamen is inderdaad bedoelt om live te laten zien hoe ik mijn platen kleur en alles opbouw. Het fijne is dat er door een chat een interactie ontstaat met de kijkers. Benieuwd naar wat ik kleur? Onder Amandjuh88 kun je me vinden op instagram.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s