Groots denken project

Om ons groots denken project een kans van slagen te geven Is het belangrijk om het stapsgewijs aan te pakken. We moeten vooral niet te hard van stapel lopen. Elke stap moet goed doordacht worden en uitgevoerd. Kleine tegenslagen kunnen grote gevolgen hebben en dat beseffen we goed. Ondanks dat ik nog niet veel los kan laten over het project neem ik jullie wel graag mee op onze reis.

De eerste stap die we moeten zetten is een stap die vorig jaar al op de planning stond maar wat er gedurende het jaar hebben uitgesteld. Namelijk het aflossen van de lening. We hebben voor het plaatsen van het dakkapel een krediet afgesloten en daar staat nog een bedrag open om een tweede stap te kunnen nemen moet het krediet weg zijn. Om dit te realiseren heb ik samen met manlief een aflosplan gemaakt.

Ons doel is om in een half jaar 9200 euro af te lossen. Dat is erg veel geld en we zullen dan ook alles op alles moeten zetten om dat te kunnen realiseren. Toch is het niet onmogelijk. Aangezien we in het komend half jaar ons vakantiegeld en belasting teruggave tegemoet verwachten.

Hebben we slechts een half jaar? Nee niet om alle stappen te door lopen. Voor het einde van het jaar hopen we toch wel om het groots denken project rond te hebben.

Mocht tijdens deze stap toch blijken dat het project niet voortgezet kan worden is in ieder geval het krediet weg en dat is hoe je het ook went of keert een fijne ontwikkeling.

Zoals zo vaak bij het maken van plannen kwam er van alles tussen door. Waardoor ons groots denken project enige vertraging heeft opgelopen. Echter is het nog niet van de baan en houden we ons nog steeds vast aan ons doel om het te kunnen realiseren aan het einde van het jaar. Ook met het aflossen hebben we de afgelopen maanden stappen gemaakt. Misschien niet zulke grote stappen als gehoopt maar elke aflossing is er een in de goede richting. Er staat nu nog een bedrag open van 5750 euro.

Het vakantie geld wat we aan het einde van deze maand verwachten moet een grote boost kunnen geven in het aflossen. Ook is er inmiddels bekent dat het bedrijf waarbij manlief werkt een mooie winst geboekt heeft waarvan wij een graantje mee pakken. Ook dat bedrag zullen we gebruiken om de lening af te lossen. En met die gegevens in ons achter hoofd hebben we er vertrouwen in dat het lukt. Word vervolgd.

One thought on “Groots denken project

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s